Om oss

Vassnes Gravering har siden oppstarten i 2005 drevet med gravering og skiltproduksjon.

Vi leverer postkasseskilt, husnummerskilt, dørskilt og glassprodukter til privatpersoner og bedrifter. De lages i en hel rekke materialer, og kan skreddersys etter dine ønsker.

Vassnes gravering utfører også oppdrag for bedrifter, og leverer en rekke forskjellige typer skilt og informasjonsskilt. Vi tilbyr både enkeltleveranser og serieproduksjon.

I tillegg til standardiserte produkter, lager vi gjerne design til skilt og andre produkter etter deres ønsker. Vi utfører selvsagt skreddersydd gravering, eller om dere ønsker logo eller annen informasjon direkte på deres produkter.

Rask levering, rask tilbakemelding og gode priser

Vassnes Gravering er opptatt av fornøyde kunder, og setter god service høyt. Vi er opptatt av å behandle bestillinger raskt og effektivt, slik at du slipper å vente lenge på ditt produkt.

Graveringen utføres med laser som er i stand til å utføre gravering og kutting med meget høy presisjon.

Hos Vassnes Gravering kan du få alt innen:

Om bestillingen

Produktene som postkasseskilt, dørskilt og husnummerskilt kan enkelt bestilles i skjema på nettsiden, under hvert produkt. Trykk på produktet du ønsker, og velg hvilken skrifttype du vil ha. Du får tilsendt et utkast på e-post til godkjenning, og produktet er på plass i din postkasse innen 2 til 5 virkedager. Fakturaen sendes med pakken.

På andre forespørsel får du selvsagt et uforpliktende tilbud og utkast om produksjon av skilter og gravering tilpasset deres behov.

Garanterer rask tilbakemelding, rask levering og gode priser.

Ta gjerne kontakt med Vassnes Gravering dersom du har spørsmål. Vi bistår deg gjerne!